18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nagazna mina

Slaven Belupo sutra dočekuje oslabljenu Istru, Ivković: Ovakvi Istrini igrači su najopasniji jer igraju za sebe, nemaju imperativ rezultata
S

Ne propustite

Slaven Belupo sutra će u 15 sati dočekati pulsku Istru 1961 na travnjaku Gradskog stadiona. Farmaceuti dočekuju ovaj susret nakon što su pobijedili Rudeš u gostima i time prekinuli loš niz koji je potrajao. Sada se ukazalo sunce, u tjednu je rezervna ekipa slavila protiv zagrebačkih Sesveta, dok su problemi Istre sada već šire poznati. Klub je u dugovima, igrači ne primaju plaće, a momčad su napustili dva ponajbolja igrača, Gotal i Mitrevski.

Ipak, trener Farmaceuta Ivković ne da se zavarati. Navodi kako su to dvije odvojene situacije, klub i momčad.

– Utakmica neće biti lagana jer igramo protiv protivnika koji igra bez ikakvog opterećenja, igraju za sebe i svoju promociju. Svaki pojedinac je na sto posto, žele skrenuti pažnju na sebe i svoje igračke kvalitete. Moram i čestitati treneru Istre na dosadašnjem radu, trenerskom radu, ali i psihološkom. Smatram da smo bolja momčad od Istre u ovom trenu, ali to moramo dokazat i pokazat na terenu – rekao je Ivković.

Istrini igrači težit će samopromociji, odnosno što boljim igrama kako bi se izvukli iz teške situacije koja je u Puli. Ivković na raspolaganju neće imati Bistrovića zbog ozljede, te Međimorca koji se požalio na bol u kvadricepsu.

– Ne zanimaju me godine igrača, kod mene su svi isti, i oni od 17 i oni od 32. Tražim automatizam u igri, znam što mi svaki igrač može dati i prema protivniku biram igrače – izjavio je trener Farmaceuta.

Pohvalio je Ivković Tatara, Kendeša, Šarliju i Arapa kazavši kako su danas u boljem fizičkom i psihičkom stanju nego što su bili kad je on došao.

Utakmica se igra sutra, u subotu u 15 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici, a blagajne se otvaraju dva sata prije utakmice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×