12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Streljaštvo // Odličan nastup Ivane Babić u polufinalu Europske lige mladih
S

Ne propustite

Članica Streljačkog športskog kluba Podravka Ivana Babić nastupila je danas u Osijeku za hrvatsku juniorsku reprezentaciju u sklopu polufinala istočne skupine Europske lige mladih u gađanju zračnim oružjem.

Hrvatska reprezentacija ostvarila je dvije pobjede, svladala je Rusiju rezultatom 20:4 i Srbiju sa 14:10, čime je osigurala nastup u finalu.

Ivana Babić imala je odličan nastup – Ivana je imala odličan nastup, ostvarila je sve pobjede i jako smo zadovoljni. Pitanje je hoće li nastupiti i sutra protiv Ukrajine, s obzirom da smo već osigurali nastup u finalu i da ćemo vjerojatno miksati ekipu i dati priliku i drugima – rekao je Renato Kovačić, trener u reprezentaciji i tajnik SŠK Podravka.

U istočnoj skupini Europske lige mladih nastupaju reprezentacije Albanije, Armenije, Azerbajdžana, BIH, Bjelorusije, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Gruzije, Grčke, Izraela, Moldavije, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije, Turske i Ukrajine.

Hrvatsku u disciplini zračna puška predstavljaju Borna Petanjek, Ivan Petričević, Ivana Babić i Valentina Gustin, a u gađanju zračnim pištoljem Ante Krišto, Leon Luka Ćelić i Martina Lučić.

Finale Europske lige mladih održat će se u listopadu 2014. godine u Smederevu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×