11.5 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravkaši prvaci lige
P

Ne propustite

090403-streljastvo2-mU sedmom kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem, održanom na streljani u Zagrebu, strijelci Podravke ponovno su osvojili naslov ligaškog prvaka.

Ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Alen Golubić (570), Nikola Mehkek (570) i Hrvoje Verbić (544) sa 1685 otpucanih krugova osvojila je treće mjesto u posljednjem sedmom kolu lige čime je sa devet osvojenih bodova u posljednjem kolu lige ostvarila ukupno 72 boda sa 11929 otpucana kruga i naslov prvaka lige. Strijelci S.Š.K. Podravka u posljednjem kolu lige postigli su nešto slabije rezultate s obzirom da su već kolo prije završetka ligaškog natjecanja osigurali naslov prvaka, te je nastup na sedmom kolu lige bio više trening nego ligaško natjecanje. Drugo mjesto u ligi ostvarili su strijelci iz Zaboka sa 70 bodova i 11895 otpucanih krugova, a treće mjesto pripalo je čakovečkim strijelcima sa 63 boda i 11800 postignutih krugova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Za nagradu - seminar!

BRAVO JAKOVE! Đurđevački osnovnoškolac uzeo “zlato” na tamburi na međunarodnom natjecanju

Jakov Ovnić učenik 5. razreda Osnovne škole Đurđevac i 3. razreda Glazbene škole Fortunat Pintarić Koprivnica, Područni odjel Đurđevac,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×