19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

SP juniorki // Hrvatska izgubila od Koreje, danas s Norveškom
S

Ne propustite

Hrvatske juniorke ove su srijede zaigrale i u svom trećem susretu na Svjetskom prvenstvu te su u Dugom Selu snage odmjerile s reprezentacijom Koreje. Nakon slavlja nad Urugvajem te Kazahstanom Hrvatice su pretrpjele i prvi poraz, a bolja od njih bila je Koreja.

 

Uvodne minute susreta pripale su Koreji koja se odmah odvojila na 3:0 te je Hrvatska tek sredinom prvoga poluvremena uhvatila priključak i izjednačila rezultat (5:5). Međutim, Koreja je nastavila u boljem ritmu te se ponovno odvojila i osigurala vrlo dobrih 9:5, ali izabraniceNevena Hrupeca do isteka 30. minute ipak smanjuju zaostatak na 9:11.

Koreja je bolja bila i u prvim minutama drugoga dijela kada povećava svoje vodstvo da bi hrvatske juniorke ponovno izjednačile rezultat u 41. minuti (17:17). Do kraja susreta Koreja se ipak vraća u vodstvo te slavi 29:27.

Odlična je kod Hrvatske bila Josipa Mamić s pet golova, hrvatske vratarke dodale su 11 obrana, a kod Koreje su se istaknule Sujeong Kim, Suji Choi i Suyeon Jo također s po pet golova, a korejska vratarka Saeyoung Park sakupila je 17 obrana.

Hrvatska danas u Dugom Selu igra s Norveškom (18.15). 

Danas se igra i 4. kolo skupine C Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice u Gimnaziji „Fran Galović”. Francuska i DR Kongo sastaju se u 16:00 sati, Švedska i Mađarska u 18:15, a Portugal i Japan u 20:30 sati. 

Ulaznica po cijeni od 10,00 kn vrijedi za sve tri utakmice, a možete je kupiti na ulazu u Gimnaziju “Fran Galović” ili na www.ulaznice.hr.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×