12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Drama u Križevcima // Zbog ljubomore provalio u stan bivše partnerice pa nožem ranio policajca!
D

Ne propustite

Prava drama kakvu inače viđamo u filmovima dogodila se tijekom noći sa srijede na četvrtak u Križevcima.

 

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je kako sumnja da je 24-godišnji muškarac jučer, 10. srpnja, oko 0.50 sati nakon lupanja po vratima provalio u stan svoje bivše 27-godišnje partnerice.

Policija je nakon poziva 27-godišnjakinje brzo reagirala i stigla na mjesto događaja, ali je agresivni mladić tijekom policijskog postupanja napao policijskog službenika i nožem ga lakše ozlijedio u prst ruke.

Doznaje se da je prvo pobjegao kroz prozor, a zatim se odbio predati. U gužvi je ranio policajca, a njegovi su kolege morali upotrijebiti sredstva prisile, odnosno tjelesnu snage i sredstva za vezivanje.

Također se sumnja da je osumnjičeni tijekom ove godine uputio riječi prijetnje 46-godišnjaku, koji je sad u vezi sa 27-godišnjakinjom. Stoga se pretpostavlja da je razlog provale i prijetnji bila ljubomora. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, prijetnje i napada na službenu osobu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predan je pritvorskom nadzorniku.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×