19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vozači Rotora nastupili na maratonu u Austriji
V

Ne propustite

Vozači koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor Branislav Buhić i Siniša Herman nastupili su ove subote na najvećem međunarodnom brdsko-biciklističkom maratonu u Austriji – Salzkammergut Trophy 2014., na kojemu je nastupilo više od 4200 vozača iz cijelog svijeta.

Utrka je startala u Bad Goisernu, a vozila se na pet različitih duljina, od 38 do 211 kilometara, na kojima su natjecatelji morali svladati više tisuća metara uspona.

Obojica koprivničkih vozača nastupili su na stazi duljine 53 i pol kilometara s ukupno 1600 metara uspona u konkurenciji 1300 vozača. Branislav Buhić je u kategoriji M30 osvojio 138. mjesto s vremenom od 3 sata i 37 minuta, a Siniša Herman u kategoriji M40 73. mjesto s vremenom od 3 sata i 20 minuta.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×