12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na Leipzig s optimizmom, ali bez Mirande Tatari
N

Ne propustite

100107-pasicnik-mPodravka Vegeta bit će znatno oslabljena u subotnjoj utakmici 5. kola Lige prvakinja s Leipzigom. Kapetanica Miranda Tatari još se nije oporavila od ozljede leđa i vjerojatno neće biti u sastavu koji će se suprotstaviti njemačkim prvakinjama.

– Velika je šteta što nema Mirande, jer nemamo previše iskusnih igračica, nakon odlaska Ane Lovrak ostalo ih je tek sedam. Leipzig ima veoma iskusne pojedinke, ali mi imamo polet, zanos i mladost. Morat ćemo biti jako strpljivi, vjerujemo da možemo pobijediti Leipzig i osigurati nastavak natjecanja u Europi. U Leipzigu smo ostali malo dužni, ali u subotu ćemo biti puno bolji i kvalitetniji – izjavio je Zdravko Zovko, trener Podravke Vegete.

Igračice tvrde kako utakmicu čekaju u dobrom raspoloženju, tome je zasigurno pridonijela i isplata dvije zaostale plaće.

– Normalno je da se u jednom trenutku kod nas igračica pojavilo nezadovoljstvo zbog neisplaćenih dugovanja i neizvjesne financijske situacije, ali sve to nije ostavilo značajnijeg traga. I dalje dobro radimo, treniramo punom snagom, a raspoloženje u ekipi je super. Želimo u subotu pobijediti Leipzig i zadržati izglede za plasman u drugi krug Lige prvakinja, a nadamo se da će nam u tome pomoći i navijači, naš osmi igrač – rekla je Svitlana Pasičnik.

Maja Zebić je nakon odlaska Ane Lovrak u Osijek ostala jedina s iskustvom na lijevom krilu, mlada Iva Pongrac do sad je igrala samo u domaćem prvenstvu.

100107-zovko-m– Vjerujem da možemo pobijediti Leipzig, od kojeg smo izgubile na otvaranju Lige prvakinja na njihovom terenu. Mislim da smo tu prvu utakmicu gore odigrale u grču, nismo bile svjesne da ih možemo pobijediti. Sad igramo doma, svima smo pokazali da na našem terenu možemo dobiti i prvaka Europe, pa zašto ne bismo i Leipzig. To nam je jedna od najvažnijih utakmica ove sezone, dobro se pripremamo, i vjerujemo da ćemo pobijediti u subotu. Uz to je i mojoj mami rođendan, nadam se da ćemo joj moći čestitati pobjedom – kazala je Maja Zebić.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 15,15 sati u gimnazijskoj dvorani u Koprivnici, a prijenos je na HTV 2. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti u pretprodaji u hotelu Podravina, a bit će ih i na ulazu u dvoranu uoči utakmice. Najavljen je dolazak skupine od 20-ak njemačkih navijača, a moguće je da u Koprivnicu svrati i delegacija iz EHF-a.

Igračice Leipziga u srijedu su u derbiju njemačkog prvenstva na domaćem terenu u Leipzig Areni odigrale 29:29 s drugolasiranim Bayerom iz Leverkusena. Leipzig je tim remijem zadržao vodeću poziciju u Bundesligi, ima bod više od Bayera.

Njemačke prvakinje prema Koprivnici su krenule već u četvrtak, i to autobusom…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×