25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka Vegeta na turniru u Mađarskoj
P

Ne propustite

Rukometašice Podravke Vegete u subotu i nedjelju igraju na prvom ovoljetnom turniru u Mađarskoj, u Vácu nedaleko Budimpešte. Bit će to prvi nastup Podravke Vegeta u novom sastavu nakon otkaza strankinjama.

Turnir će biti pokazatelj kolika je snaga nove Podravke, jer na njemu igraju i jaki bečki Hypo Nö, a ipak osrednja slovačka Duslo Sala i domaćin Vaci NKSE.

Igra se u dva dana svaki sa svakim. Podravka Vegeta u subotu u 17 sati igra s Duslo Salom, u nedjelju u 11,30 s Vaci NKSE, a u 15 sati s Hypom, što će biti pravi pokazatelj Podravkinih mogućnosti u Europi.

Zdravko Zovko, prema njegovim riječima, zasad ostaje trener, mada se još se ne zna tko će sve od igračica ostati u klubu, moguće je da neka od domaćih igračica potraži ili ode u drugu sredinu, gdje ima povoljnije uvjete. Ponuđeni novi ugovori su, naime, smanjeni.

U Mađarsku u subotu ujutro putuju golmanice Jelčić i Žderić, krila Gaće, Zebić, Lovrak i juniorka Vukojević, kružne napadačice Šerić i juniorka Čović te vanjske igačice Kožnjak, Pasičnik, Petković, Tatari, Penezić i mlade Franjić i Poljak. Gotovo sve su, ili su bile, reprezentativke A ili mladih reprezentacija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×