15.7 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Zagrebu održana konferencija „Gradimo Europu kroz županije, gradove i općine“
U

Ne propustite

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sudjelovao je u utorak, 25. studenoga na konferenciji „Gradimo Europu kroz županije, gradove i općine” koja je održana u Zagrebu. Konferenciju je organizirao Odbor regija EU u suradnji sa Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova, Udrugom općine i uz podršku Vlade Republike Hrvatske.

S obzirom da je provođenje EU projekata nemoguće bez uključivanja županija, gradova i općina, glavna tema konferencije bile su mogućnosti i prepreke korištenja strukturnih fondova za jedinice lokalne i regionalne samouprave u razdoblju od 2014. do 2020. godine.

Na konferenciji su po prvi puta predstavljeni i operativno-razvojni programi namijenjeni razvoju jedinica lokalne i regionalne samouprave kao ključnim faktorima u korištenju EU fondova, otvaranju novih radnih mjesta te razvoju domaćeg gospodarstva.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. kolo

[ŽNL] “Ranjeni” Picoki traže iskupljenje protiv Lipe, Močile žele isprati gorčinu Tomislavom, Podravec i Omladinac u tijesnoj utrci

Pred nama je još jedan nogometni vikend na županijskim travnjacima, a bit će puno uzbuđenja u 21. kolu Prve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×