18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nakon sastanka s gradskim vlastima

Gimnazijalci poslali pismo gradonačelniku da žele tri dana norijade: Želimo da i našoj generaciji posljednji srednjoškolski dani ostanu u fantastičnom sjećanju
G

Moramo spomenuti kako smo ostali iznenađeni vašim pozivom na sastanak vezanim za norijadu. Kako ste nas iz škole u Gradsku vijećnicu pozvali na dan sastanka, nismo imali dovoljno vremena da uistinu usuglasimo stavove., kažu maturanti.

Ne propustite

Maturanti Gimnazije ‘Fran Galović’ u Koprivnici, poslali su pismo koprivničkom gradonačelniku u kojem navode da bi željeli da norijada, uz ponedjeljak i utorak, održi i u nedjelju.

Javili su se pismom nakon što su imali prošli tjedan održan sastanak s gradonačelnikom Jakšićem u Gradskoj upravi. O tome smo i pisali. 

– Iznimno smo vam zahvalni na pomoći i organizaciji norijade te smo ponosni da imamo grad koji se brine čak i o tome čineći tako našu proslavu još posebnijom. Stvarno smo oduševljeni vašim angažmanom. Moramo spomenuti kako smo ostali iznenađeni vašim pozivom na sastanak vezanim za norijadu. Kako ste nas iz škole u Gradsku vijećnicu pozvali na dan sastanka, nismo imali dovoljno vremena da uistinu usuglasimo stavove. Također, na taj način bilo nam je teško ostvariti kontakt s ostalim maturantima koprivničkih škola – pišu u pismu maturanti.

Foto: Matija Gudlin
Maturanti prošli tjedana na sastanku kod gradonačelnika Jakšića //Foto: Matija Gudlin

Navode da s obzirom na to da je svaka prijašnja generacija imala svoju proslavu minimalno tri dana, željeli bi da se ta tradicija očuva, a ne da se ugasi i zaboravi stoga zahtijevamo samo još jedan organizirani dan norijade.

– Nažalost, većina nas mora otići na fakultet u drugi grad i želimo da i našoj generaciji posljednji srednjoškolski dani u Koprivnici ostanu u fantastičnom sjećanju kao i onima prije nas. To će nas sjećanje nositi u godinama fakulteta koje nas čekaju i to je sjećanje koje će nas vraćati vikendom kući. Na kraju krajeva, to je sjećanje zbog kojeg ćemo se nakon fakulteta, nekoliko godina stariji i obrazovaniji, vratiti našoj voljenoj Koprivnici i učiniti ju još boljim gradom za sve nas – ističu.

Iz Grada se za sada nisu očitovali o ovoj zamolbi maturanata.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×