18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Denis Pleše dobio poziv za međunarodni triatlonski kamp u Španjolskoj
D

Ne propustite

Europska triatlonska federacija (ETU) od 28. ožujka do 3. travnja u španjolskom Alicanteu organizira pozivni međunarodni sportski razvojni kamp za sportaše od 16 -19 godina. Razvojnom kampu prisustvovat će 30-tak triatlonaca i trenera koji će pod vodstvom najboljih internacionalnih stručnjaka stjecati nova triatlonska iskustva.

Stručno tijelo Hrvatskog triatlonskog saveza za sudjelovanje u kampu odabralo je tri najbolja mlada hrvatska triatlonca, tako da u Španjolsku s trenerom Goranom Peićem putuju Elisabetta Vitasović i Luka Paliska iz Triatlon kluba Pula te 17-godišnji koprivnički triatlonac Denis Pleše.

Odabir Denisa Pleše da kao jedan od dva muška predstavnika sudjeluje na pozivnom razvojnom kampu još je jedno veliko priznanje i Denisu ali i njegovom treneru Alenu Maroševiću koji su zajedničkim radom došli do potvrde krovne europske triatlonske organizacije i izlaska na međunarodnu triatlonsku scenu.

Sedmodnevne pripreme u Španjoskoj dobar su uvod u međunarodne utrke na kojima će kao član hrvatske juniorske reprezentacije Pleše nastupati, te samim time zastupati i predstavljati i svoj grad, Koprivnicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×