22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nastavljaju se aktivnosti udruge Bolje sutra u projektu Moj izbor je NE nasilju
N

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra” grada Koprivnice nastavlja s provedbom aktivnosti u sklopu projekta „Moj izbor je NE nasilju”. Partneri u projektu su: Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Osnovna škola Koprivnički Ivanec i Centar za socijalnu skrb Koprivnica.

Dana 25.03.2015. u vremenu od 16,30 do 18,30 sati, u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec u Koprivničkom Ivancu održana je edukativna interaktivnca radionica za učenike od 5. do 8. razreda i mlade članove Udruge pod nazivom „Jedan KLIK mijenja sve”.

Tijekom radionice sa učenicima se razgovaralo o modernim tehnologijama, društvenim mrežama, opasnostima koje vrebaju na internetu i samim društvenim mrežama te kako se zaštititi. Također, sa učenicima se razgovaralo o osobnim podacima i važnosti čuvanja osobnih podataka i posljedicama ako podjele svoje osobne podatke sa nepoznatim osobama putem interneta, odnosno društvenih mreža.

Učenici su dobili savjete oko sigurnosnih postavki na društvenoj mreži „Facebook”, što objavljivati, a što ne objavljivati u virtualnom svijetu, ali i podatak da se iza profila osoba koje ne poznaju mogu kriti i osobe loših namjera.

Učenici su upoznati na što trebaju svakako reagirati ukoliko im se događa nešto što ih smeta, pogotovo ako ih se traže intimne fotografije, i kome se mogu obratiti za pomoć. Radionici je prisustvovalo 27 učenika.

Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima te vršnjačkog nasilja. Izvoditelj je bio Dražen Magdić, načelnik Policijske postaje Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×