33.5 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Melitino proljeće

Učenica Lorena Vrabelj osvojila prvu nagradu na likovnom natječaju u Oroslavju
U

Podršku su joj pružili učiteljica Hrvatskog jezika, ujedno i Lorenina mentorica, Renata Glavica te ravnateljica OŠ Koprivnički Ivanec, Kristina Furkes

Ne propustite

U Oroslavju je održan treći natječaj Dječjeg likovnog i literarnog natječaja Melitino proljeće u spomen na učiteljicu Melitu Peternel koja je krajem 2020. godine izgubila borbu s teškom bolesti.

Natječaj je ove godine iz državnog prerastao u međunarodni natječaj, a svojim se radom predstavila i učenica Osnovne škole Koprivnički Ivanec Lorena Vrabelj koja je ostvarila odličan rezultat.

– Prvonagrađeni literarni rad u skupini učenika petog i šestog razreda, jest rad učenice 6.b razreda Osnovne škole Koprivnički Ivanec, Lorene Vrabelj. Velik je ovo uspjeh za Lorenu, koja je bila najbolja među 272 pristigla literarna rada iz 53 škole iz cijele Hrvatske – ističu iz škole te dodaju da su izuzetno ponosni na Lorenu, mladu kreativnu i perspektivnu djevojku.

Podršku su joj pružili učiteljica Hrvatskog jezika, ujedno i Lorenina mentorica, Renata Glavica te ravnateljica OŠ Koprivnički Ivanec, Kristina Furkes.

Foto: OŠ Koprivnički Ivanec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jedinstveno

Znate li da se možete voziti solarnim čamcem do Mađarske? Cijena je bagatela!

Kako doznajemo u Općini Legrad, u ljetnim mjesecima 2024. godine, Općina Legrad organizira prijevoz solarnim čamcem na relaciji Legrad...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×