24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
strava

Mladić u Koprivnici djetetu davao da konzumira marihuanu koju je prodavao
M

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor.

Ne propustite

Mladić iz Koprivnice završio je u zatvoru jer je prodavao i davao na korištenje na marihuanu, a najstrašnije od svega je što ju za konzumiranje davao jednom djetetu.

Postoji osnovana sumnja da je mladić (19) tijekom 2017. i 2018. godine u stanu u Koprivnici, s ciljem daljnje prodaje, držao gotovo 500 grama droge marihuane.

U više navrata na području Koprivnice prodavao je marihuanu i omogućavao njeno trošenje za više osoba, među kojima i jednom djetetu!

Slijedom navedenog, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 19-godišnjaka, zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama Kaznenog zakona i omogućavanja trošenja droga.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druženje i sport

FOTO Plazma Sportske igre mladih u Koprivnici su okupile tisuću učenika osnovnih škola, evo tko ide na završnicu

Na sportskom igralištu u sklopu Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski okupilo se gotovo tisuću učenika osnovnih škola s područja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×