25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promjena

Postavljen je bolji razglas u sportskoj dvorani škole Ljudevita Modeca
P

Podsjetimo, prošle je godine adapatiran parket star 20 godina, pokrečeno je gledalište, postavljeno 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi, četiri klupe sa po šest sjedalica za rezervne igrače te je nabavljen stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.

Ne propustite

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci nakon niza investicija u prošloj godini, ovih je dana riješen problem starog i neefikasnog razglasa.

Kako bi se riješio problem stručnjaci s Fakulteta elektrotehnike i računarstva napravili su
mjerenja i elaborat ozvučenja s predloženim promjenama. Dio starog razglasa je morao biti razmješten prema prijedlogu iz elaborata dok je dio morao biti kupljen. Uz same zvučne kutije i razglasna pojačala kupljeni su i bežični mikrofoni, a sve kako bi za vrijeme turnira, utakmica i priredbi razglas bio bolji.

Ovime je zapravo završen cijeli niz prošlogodišnjih investicija. Podsjetimo, prošle je godine adapatiran parket star 20 godina, pokrečeno je gledalište, postavljeno 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi, četiri klupe sa po šest sjedalica za rezervne igrače te je nabavljen stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×