12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dovršetak istrage

TIJELO U ZAMRZIVAČU Smiljani Srnec pritvor produljen na još mjesec dana
T

Sud je žalbu uvažio i produljio joj pritvor za dodatnih 30 dana, ukupno dva mjeseca, tako da će u pritvoru ostati do 16. srpnja.

Ne propustite

Županijski sud u Varaždinu produljio je istražni zatvor Smiljani Srnec (45), okrivljenoj da je ubila sestru Jasminu Dominić (23), čije je tijelo nakon 19 godina pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu.

Sud joj je 15. svibnja produljio pritvor na mjesec dana, na što je Županijsko državno odvjetništvo, kako doznajemo, uložilo žalbu uz argumente da u tom roku neće uspjeti dovršiti istragu jer im neće stići svi nalazi i mišljenja iz Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu. Sud je žalbu uvažio i produljio joj pritvor za dodatnih 30 dana, ukupno dva mjeseca, tako da će u pritvoru ostati do 16. srpnja.

– Istraga i dalje traje, no bit će svakako završena do tog termina – rekao nam je glasnogovornik ŽDO-a Darko Galić.

Podsjetimo, tužiteljstvo je u svibnju zatražilo da se pritvor produlji za tri mjeseca, do sredine kolovoza, no sutkinja Županijskog suda donijela je odluku o produljenju na samo mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, smatrajući da je to dovoljno vremena za završetak istrage. U međuvremenu su se pojavile informacije da su forenzičari pronašli otiske koji mogu teretiti S. Srnec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×