12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSJET ŽUPANA

Ivan Peklić novi je ravnatelj križevačke Gimnazije, predavao je povijest gotovo tri desetljeća
I

Akademsku titulu doktora humanističkih znanosti stekao je na Sveučilištu u Zadru 2013. godine s doktorskim radom Društvena i politička djelatnost Franje Markovića.

Ne propustite

Križevačka Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga od 1. srpnja ima novoga ravnatelja. Radi se o Ivanu Pekliću koji je mandat preuzeo na pet godina, a od 1993. godine u školi je radio kao profesor povijesti.

Akademsku titulu doktora humanističkih znanosti stekao je na Sveučilištu u Zadru 2013. godine s doktorskim radom Društvena i politička djelatnost Franje Markovića. Uspjeh u radu poželio mu je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je uz dožupana Ratimira Ljubića te pročelnika Upravnog odjela za financije i javnu nabavu Darka Masneca i pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i  nacionalne manjine Ana Mušlek jučer posjetio križevačku Gimnaziju.

Koren je naglasio kako će Županijska uprava i dalje biti na raspolaganju glede svih potreba.

– Ulaganje u školstvo i obrazovanje među najvišim je prioritetima Županijske uprave koja nastoji maksimalno poboljšati materijalne uvjete za učenike i učitelje. I ovog ćemo ljeta provesti brojna ulaganja, rekonstrukcije i obnavljanja u školama koja su pod našom ingerencijom, a sve s ciljem kako bi se naša djeca osjećala ugodno i najvažnije, motivirano za usvajanje novih znanja. Stojimo vam na raspolaganju i možete računati na našu podršku – rekao je župan, a prenijele službene stranice županije.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×