19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prvi susret

FOTO U novovirovskom vrtiću Bregunica mališani kroz likovnu radionicu sudjelovali u projektu Ruksak (pun) kulture
F

Djeca je to bio prvi susret rada u ovoj tehnici te su bili zainteresirani za ponuđeno.

Ne propustite

Ruksak (pun) kulture je umjetničko-edukativni program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provode ga stručnjaci autori različitih umjetničkih praksi (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija).

Tako je dječji vrtić Bregunica u petak, 13. rujna 2019. godine u sklopu projekta Ruksak (pun) kulture posjetila akademska slikarica Dominique Jurić i održala dječju likovnu radionicu vitraja na temu Zaštićene životinjske vrste Jadrana sa mješovitom vrtićkom grupom djece.

Djeca su imala priliku naučiti raditi s prozirnim folijama u boji nastojeći dobiti efekte obojenih stakala. Uz likovni dio, djeci su pričala o zaštićenim vrstama te o potrebi očuvanja prirodnog okoliša i bio raznolikosti, ali i ono najvažnije, pokušali smo ih potaknuti na samostalno istraživanje vlastitih kreativnih sposobnosti. Po završetku radionice, radovi su postavljeni na izložbi u vrtiću.

Djeca je to bio prvi susret rada u ovoj tehnici te su bili zainteresirani za ponuđeno.

Nadamo se da će naš vrtić i u budućnosti dobiti mogućnost sudjelovanja u ovom dragocjenom projektu jer su ove godine još četiri vrtića iz naše županije odabrani kojima je odobreno sudjelovanje u projektu Ruksak (pun) kulture.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×