12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVI, VELIKI TRANSFER

Vrhunski strijelac Hrvoje Bači napustio Drnje, karijeru će nastaviti u klubu Prve ŽNL
V

Dres Tomislava nosio je sedam sezona, pri čemu je zadnje nastupe odradio u Četvrtoj NL Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. Navode kako je ukupno gledajući zabijao više od pogotka po utakmici.

Ne propustite

Jesenski dio sezone tek je završio, a već smo dobili senzacionalan transfer.

Hrvoje Bači napustio je Tomislav, stoji na službenoj Facebook stranici kluba iz Drnja. Nova destinacija ubojitog, popularnog napadača bit će Hlebine i Lipa koja se natječe u Prvoj ŽNL.

– Obavještavamo vas da smo nogometnom klubu Lipa iz Hlebina ustupili papire našeg igrača Hrvoja Bačija za sljedeću polusezonu, s kojim smo mi i oni postigli dogovor te zaključili da je tako najbolje za sve tri strane. Ovim putem želimo mu svu sreću u novom klubu, kao i njegovoj novoj ekipi u nastavku prvenstva – stoji na Facebook stranici Tomislava.

Bači je dres Tomislava nosio sedam sezona. Zadnje nastupe odradio je u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica gdje je sa svojom, sada već bivšom momčadi držao desetu poziciju. Lipa je, pak, 12. u Prvoj ŽNL s devet bodova, koliko imaju i preostala kandidati za ispadanje, Miklinovec i Mladost. Hoće li Bači svojom neupitnom kvalitetom pomoći kako bi održali prvoligaški status, saznat ćemo na proljeće.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×