12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STANDARDNI I LATINSKO-AMERIČKI

Koprivnički plesači uspješni na međunarodnom natjecanju, Mateja Kolarić osvojila prvo i drugo mjesto
K

Organizatori su bili Hrvatski sportsko plesni savez i domaći plesni klub D&D.

Ne propustite

Športski-plesni klub Koprivnica imao je svoje predstavnike na međunarodnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima održanom u Čakovcu u organizaciji Hrvatskog sportsko plesnog saveza i domaćeg plesnog kluba D&D.

Kristina Cvitić (mlađa mladež C) u standardnim plesovima osvojila je četvrto, a u latinsko-američkim drugo mjesto. Franka Žufika (mlađi osnovci D2) stigla je do šestog i trećeg mjesta, Mateja Kolarić (mladež D2) drugog i prvog, a Minja Krošnjar (mlađi osnovci D1) petog i četvrtog.

Neva Indir (mlađi osnovci D1) natjecanje je zaključila na šestom i trećem mjestu u standardnim i latinsko-američkim, Vito Želimorski (mlađi osnovci D1) treće i peto, a Tamara Kolar (mlađi osnovci D1) četvrto i drugo mjesto.

Foto: ŠPK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×