10.7 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STANDARDNI I LATINSKO-AMERIČKI

Koprivnički plesači uspješni na međunarodnom natjecanju, Mateja Kolarić osvojila prvo i drugo mjesto
K

Organizatori su bili Hrvatski sportsko plesni savez i domaći plesni klub D&D.

Ne propustite

Športski-plesni klub Koprivnica imao je svoje predstavnike na međunarodnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima održanom u Čakovcu u organizaciji Hrvatskog sportsko plesnog saveza i domaćeg plesnog kluba D&D.

Kristina Cvitić (mlađa mladež C) u standardnim plesovima osvojila je četvrto, a u latinsko-američkim drugo mjesto. Franka Žufika (mlađi osnovci D2) stigla je do šestog i trećeg mjesta, Mateja Kolarić (mladež D2) drugog i prvog, a Minja Krošnjar (mlađi osnovci D1) petog i četvrtog.

Neva Indir (mlađi osnovci D1) natjecanje je zaključila na šestom i trećem mjestu u standardnim i latinsko-američkim, Vito Želimorski (mlađi osnovci D1) treće i peto, a Tamara Kolar (mlađi osnovci D1) četvrto i drugo mjesto.

Foto: ŠPK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nova presuda

Zlostavljača (24) koji je spolno uznemiravao dijete koprivnički sud kaznio tek uvjetno, tužitelji se pobrinuli da pravda, ipak, bude zadovoljena, evo koliko je dobio

Županijski sud u Varaždinu usvojio je žalbu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici i mladić koji je prvotno kažnjen samo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti