19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uspješna poslovna godina

[INOXMONT-VS] Fokus na novim investicijama i otvaranju radnih mjesta
[

Fokus poduzeća je na zapošljavanju domaćih radnika te stoga ulažu značajna sredstva u školovanje kandidata koji i nemaju odgovarajuća stručna znanja kako bi maksimalno iskoristili potencijal zapošljavanja radne snage unutar postojećeg bazena.

Ne propustite

Pred sam kraj tekuće poslovne godine, kada se povlači crta pred učinjenim, u Inoxmont-VS su zadovoljni. Grupacija poduzeća je već više od dva desetljeća prisutna na poslovima montaže industrijskih postrojenja i ugradnje industrijske procesne opreme, a prije pet godina otvorila je i proizvodni pogon u Sigecu Ludbreškom. Unatoč najavama o razdoblju usporenog rasta europskog gospodarstva s čijih tržišta dolazi većina poslovnim partnera poduzeća, u Inoxmont-VSu smatraju da će uz dobru poslovnu orijentaciju poslovanje i dalje rasti.

– Tijekom godine počeli smo s većim obujmom rada na poslovima predproizvodnje u domaćem pogonu u Sigecu Ludbreškom. Kreće puno veći obujam proizvodnje proizvoda za industrijska postrojenja te predproizvodnje dijelova instalacija i sklopova za industrijska postrojenja. Našim nalogodavcima pružamo mogućnost realizacije predproizvodnje i ujedno u kasnijoj fazi on-site montažu dijelova industrijskih postrojenja – ističu u Upravi poduzeća.

U narednoj godini kreće se s novim investicijama. Ukupno je u planu izgradnja još otprilike 2200 m2 novih proizvodnih pogona te još oko 200 m2 skladišno-manipulativnih prostora, puštanje u pogon postrojenja na bio-masu te izrada solarne elektrane na krovu novih hala, dodatno opremanje postojećih te novih poslovnih prostora.

Ujedno, kontinuirano se ulaže u nabavu strojeva za proizvodnju. Proizvodne hale će se prema dosadašnjem standardu opremati sa strojevima najnovije generacije u strojarskoj industriji u kojoj posluje Inoxmont-VS, kao što su sofisticirani strojevi za obradu lima (rezanje, savijanje, zavarivanje, brušenje) te poluautomatske ili u potpunosti automatizirani robotski strojevi. U planu je da investicije prati ulaganje u školovanje zaposlenika za rad na navedenim strojevima najnovije generacije.

Jedan od najvećih izazova ujedno i je kako privući i zadržati kvalitetnu radnu snagu. Kako bez zadovoljnih zaposlenika nema uspjeha, razvoj ljudskih potencijala strateška je odrednica poduzeća.

– Zaposlenicima nudimo niz pogodnosti jer smo svjesni da su oni najzaslužniji za uspjeh i rast poduzeća. Osim interne škole zavarivanja i cjevarije koja je usmjerena na zaposlenike koji su se netom zaposlili u poduzeću, pokrećemo i  internu ”akademiju” čiji je cilj da ojačamo kompetencije naših postojećih zaposlenika i rukovodećeg kadra. Želimo omogućiti zaposlenicima na svim razinama da unaprijede svoje kompetencije i stručna znanja – doznaje se iz Uprave društva.

Fokus poduzeća je na zapošljavanju domaćih radnika te stoga ulažu značajna sredstva u školovanje kandidata koji i nemaju odgovarajuća stručna znanja kako bi maksimalno iskoristili potencijal zapošljavanja radne snage unutar postojećeg bazena.

Međutim, kako bi osigurali kontinuitet rasta i razvoja, stručnu radnu snagu moraju pronalaziti izvan naših granica što je u razvijenim državama već dugogodišnja praksa.

Izazovu zadržavanja i zapošljavanje radne snage doskaču povlasticama za zaposlenike.

Tako uz iznadprosječna primanja nude beneficirani radni staž za rad na montaži, stimulacije za dobre rezultate, 24-satno osiguranje od nezgode, bonuse/dar za obljetnice rada, prigodne isplate kroz godinu, nagrade za inicijative radnika koje pridonose razvoju poslovanja, organiziran i plaćeni smještaj i prijevoz radnicima upućenim na rad u inozemstvo. Zaposlenici imaju podršku 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, za sve probleme koje imaju (ozljede, kvarovi na službenim vozilima, jezične barijere i dr.)

Poduzeće je također socijalno osjetljivo tako da zaposlenici i Uprava društva često skupljaju novac u dobrotvorne svrhe pomoći bližnjima i ljudima u nevolji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×