18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA ŽNL

Trener Đurec nezadovoljan jesenskim dijelom otkrio kako Miklinovec radi na dovođenju više igrača: Trebalo bi biti bolje
T

Ohrabrujuće je što će protiv, u ovom trenutku, glavnih konkurenata za opstanak imati prednost domaćeg terena. Lipa će doći u sklopu 17., a Molvarci 23. kola.

Ne propustite

Miklinovec je jedan iz terceta klubova, uz Mladost Molve i Lipu, koji su jesenski dio sezone Prve ŽNL zaključili na dnu s devet bodova. U 13 odigranih susreta Miklinovčani su upisali tri pobjede i deset poraza, uz 19 postignutih i 37 primljenih pogodaka.

– Mogli smo skupiti pet-šest bodova više. Nismo imali sreće, ali ona ne dolazi sama od sebe, mi smo najviše krivi. Podvučemo li crtu, nismo zadovoljni – kazao je trener Miklinovca Klaudio Đurec.

Najavio je kako će tijekom priprema koje bi trebale krenuti 7. veljače odigrati pet prijateljskih utakmica. U tome ih periodu, također, očekuje završetak obnove svlačionica i klupskih prostorija.

– Imamo mladu ekipu, što je minus i plus. Meni je lijepo s njima trenirati, imaju želju i volju. Proljeće bi trebalo biti bolje jer su osjetili kako više nisu među juniorima. Moramo popraviti igru prema naprijed i biti oprezniji. Puno smo pogodaka primili u zadnjim minutama poluvremena ili utakmice – priča Đurec.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prema trenerovim tvrdnjama, iako nije izlazio s točnim imenima, žuti bi dres na proljeće trebalo nositi četiri-pet novih igrača. S druge strane, odlazak dosad nitko najavio nije.

– Ne bismo još o imenima, riječ je o domaćim dečkima, igračima iz županijskog kruga – otkrio je Đurec.

Ohrabrujuće je što će protiv, u ovom trenutku glavnih konkurenata za opstanak imati prednost domaćeg terena. Lipa će u Miklinovec doći u sklopu 17., a Molvarci 23. kola.

– Doma moramo dobiti, a vani napraviti što se može. Međutim, treba prvo pobijediti na terenu, ne možemo unaprijed računati na bodove – zaključio je.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×