21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pripremne

FOTO Tehnika, Tehničar i Ferdinandovac pobijedili u prvim pripremnim utakmicama, Picoki bolji od Vrbovca
F

Križevački Radnik igrao je protiv druge, mlade momčadi Slaven Belupa koja se vratila u posljednjoj minuti i postavila konačnih 3-3

Ne propustite

Lijep vikend koji je sada već iza nas mnoge momčadi iskoristile su za pripremne utakmice, pa je tako đurđevački Graničar na svom ŠRC-u ugostio momčad Vrbovca. Pogocima Reslera i Sabola Picoki su upisali pobjedu 2-1. Na pomoćnom travnjaku virovskog Podravca igrali su Podravac i Tehničar. Unatoč vodstvu domaćina preko Hrženjaka, gosti iz Cvetkovca okrenuli su rezultat i odnijeli pripremnu pobjedu 1-6.

Križevački Radnik igrao je protiv druge, mlade momčadi Slaven Belupa koja se vratila u posljednjoj minuti i postavila konačnih 3-3. Ferdinandovac je ugostio Prekodravac iz Ždale i pobijedio 3-2, a moglo je biti i drugačije da gosti nisu promašili velik broj prilika. Koprivnička Tehnika slavila je u prvoj pripremnoj s 4-0 protiv glogovečkog Rudara.

Pripremne utakmice, 1./2. veljače

Graničar Đ – Vrbovec 2-1
Radnik Križevci – Slaven Belupo B 3-3
Podravac Virje – Tehničar Cvetkovec 1-6
Ferdinandovac – Prekodravac 3-2
Tehnika-Koprivnica – Rudar G 4-0

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×