19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sastanak

Ljeto na Šoderici ove godine, uz ‘stare’ spektakle, donosi i novost – rafting po rijeci Dravi
L

Pozivaju se i svi potencijalni organizatori manifestacija da se jave županijskoj Turističkoj zajednici ili u Općinu Legrad kako bi se i njihove aktivnosti se dodale u kalendar događanja Ljeta na Šoderici, navode u objavi.

Ne propustite

Sastanak predstavnika Općine Legrad, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice područja Središnja Podravina te predstavnika udruga i vlasnika smještajnih objekata na Šoderici održan je jučer u Županijskoj upravi.

Tema je bilo Ljeto na Šoderici, odnosno utvrđivanje datuma manifestacija i predstavljanje planiranih aktivnosti. Kerekesh Teatru, biciklijadu, Family Dayu, Beer Throne Challengeu te događajima Športsko-ribolovnog saveza pridružio se Rafting klub Koprivnica čiji je plan organizirati rafting po Dravi.

Sve aktivnosti i događaji moći će se pronaći na stranicama Turističke zajednice, Općine Legrad, stranici soderica.in te na društvenim mrežama.

– Pozivaju se i svi potencijalni organizatori manifestacija da se jave županijskoj Turističkoj zajednici ili u Općinu Legrad kako bi se i njihove aktivnosti se dodale u kalendar događanja Ljeta na Šoderici – navode u objavi.

Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×