19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BRAVO, BRAVO!!

VIDEO Molvarka Ana Leona pobjednica prve sezone The Voice Family
V

Uživajte u njihovoj pobjedničkoj izvedbi!

Ne propustite

Iako su naši predstavnici u popularnom HRT-ovom The Voiceu, Eric Vidović i Domagoj Olujić, ispali gotovo na samom početku, i dalje smo imali predstavnicu u jednoj od verzija tog showa – The Voice Family.

Podsjetimo, radi se o natjecanju u kojemu su se natjecala najmanje dva, a najviše šest članova ekipe, a emitiralo se kroz sedam epizoda koje se prikazuju na YouTube kanalu The Voice Croatia.

Natjecanje je stiglo do finala, a u njemu su našle Molvarka Ana Leona Lončar i Varaždinka Lora Breški, koje su na kraju postale i pobjednice!

Molvarka Ana Leona se preko svoga Facebbok profila zahvalila svima, a njenu objavu prenosimo.

– Dragi svi koji čitate, The Voice Family priveden je kraju, a lijepe vijesti koje Vam uz to donosim su da smo Lora i ja pobjednice prve sezone. Do neba sam zahvalna našem timu #VannaiGobac, našim mentorima, Vanni i Gobcu, koji su nas prepoznali na početku i vodili nas sve do dvoboja, svima Vama koji ste dali svoj glas jer svi ste Vi zaslužni za naše konačno mjesto u ovome projektu – napisala je Ana Leona te nastavila.

– Hvala tebi, Lora, što sam sve ovo s tobom proživjela i doživjela. Hvala ti što si tako komplicirana, a jednostavna i što me cijeniš. Najviše hvala našim obiteljima koje su bile uz nas. Iiiii… bilo bi izvrsno kad bismo mogle ponoviti sve ovo barem još dva puta – zaključila je Ana Leona

Uživajte u njihovoj pobjedničkoj izvedbi!

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×