Završnica natjecanja

Ana Leona Lončar i Lora Breški stigle do finala showa “The Voice Family”, pomozite im doći do pobjede

Za njih se može glasati preko Facebook stranice i YouTube kanala.

16:00h
0

Iako su naši predstavnici u popularnom HRT-ovom The Voiceu, Eric Vidović i Domagoj Olujić, ispali, još uvijek imamo predstavnicu u jednoj od verzija tog showa – The Voice Family.

Radi se o natjecanju u kojemu se natječu najmanje dva, a najviše šest članova ekipe, a emitira se kroz sedam epizoda koje se prikazuju na YouTube kanalu The Voice Croatia. Natjecanje je stiglo do finala, a u njemu su Molvarka Ana Leona Lončar i Varaždinka Lora Breški.

– Sam prolaz u finale The Voice Familyja Lori i meni puno znači, ali obje smo takve da sad težimo za još većim uspjehom. Nakon upoznavanja mentora koji su ugodno iznenađeni našim izvedbama i priprema za snimanje finalne emisije ruke opet postaju pune posla, i vama i nama, dragi čitatelji, jer od vas ponovno trebamo pomoć kako bismo se plasirale u pobjedničku emisiju koja se snima na glavnoj pozornici The Voicea – kaže Ana Leona.

Za njih se može glasati preko Facebook stranice i YouTube kanala, i to tako da se klikne na fotografiju iznad njihovih imena na Facebooku ili preko YouTube zapisa klikom na “i” u gornjem desnom kutu.

čitam...
Loading...