12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Drukčije mišljenje

Hrvatski imunolog i protivnik cijepljenja misli da je koronavirus samo histerija: Ne bojim ga se, bojim se zatvaranja granica i nestašica hrane
H

Hrvatska liječnička komora upozorila da njegova relativizacija Covida-19 predstavlja ugrozu za javno zdravlje.

Ne propustite

Imunolog dr. Srećko Sladoljev, bivši zaposlenik Imunološkog zavoda i izraziti protivnik cijepljenja dao je intervju desničarskom portalu dnevno.hr u kojemu je komentirao situaciju oko koronavirusa.

Nazvao je to neozbiljnom histerijom i velikom sramotom cijelog svjetskog zdravstvenog sustava.

– U koronavirusu nema ničeg novog što čovječanstvo već nije iskusilo. Riječ je o najobičnijem „influenca-like“ virusu ili virusu sličnom gripi koji nas je u zadnjih 70-ak godina pogodio više od 200 puta. To dokazuje i minimalan broj oboljelih koji bi se, da nije medijski senzacionalno napuhane panike, uklopio u broj oboljelih od sezonske gripe i ne bismo ga ni primijetili – rekao je Sladoljev za dnevno.hr.

Naveo je da se ne boji zaraze nego popratnih pojava oko koronavirusa.

– Bojim se policijskog sata, zatvaranja granica, nestašica hrane u trgovinama, blokade škola i vrtića, a sam koronavuirus, koji je izuzetno zarazan, uopće nije opasan – smatra Sladoljev.

Izjavio je da je nelogično što postoji test na koronavirus, odnosno da je najprije izmišljena dijagnostika pa onda po njoj nazvan virus. Da nije dijagnostike, radilo bi se o atipičnoj gripi, uvjeren je Sladoljev.

Kao veliki protivnik cijepljenja smatra da cjepivo neće imati učinka.

Dodajmo i da je ranije izjavio da je lijek za koronavirus interferon, za što trenutno nema dokaza. Hrvatska liječnička komora upozorila da njegova relativizacija Covida-19 predstavlja ugrozu za javno zdravlje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×