18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVOST

Dozvoljen rad poljoprivrednih ljekarni i trgovina rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu
D

Sukladno tome, vrtni centri i rasadnici koju prodaju poljoprivredni reprodukcijski materijal te prodavaonice rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu mogu raditi uz obvezu poštivanja Odluke o radnom vremenu trgovina.

Ne propustite

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u ponedjeljak 31. ožujka dao je tumačenje Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Sukladno tome, vrtni centri i rasadnici koju prodaju poljoprivredni reprodukcijski materijal te prodavaonice rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu mogu raditi uz obvezu poštivanja Odluke o radnom vremenu trgovina te mjera socijalnog distanciranja i svih mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Sukladno uvedenim mjerama koje se odnose na zabranu prelaženja granice zbog sprječavanja širenja bolesti COVID -19, Republika Hrvatska i Mađarska dogovorile su ublažavanje mjera prelaženja zajedničke granice za određenu skupinu državljana obiju zemalja. Republika Hrvatska i Mađarska dogovorile su ublažavanje mjera prelaženja zajedničke granice, koje se odnose na one državljane dviju država koji imaju prebivalište u pograničnom području u dubini od 30 kilometara od granice ili su zaposleni u tvrtki sa sjedištem u tom području.

Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom možete pogledati OVDJE, a upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo nalaze se na poveznici OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×