15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVE INFORMACIJE

Županijski stožer: Još je jedna osoba zaražena, a 17 je oporavljenih
Ž

Podsjetimo, na jučerašnjoj konferenciji za medije objavili su kako su na županijskom području zabilježena dva smrtna slučaja povezana s COVID-19 infekcijom.

Ne propustite

Stožer civilne zaštite održao je danas novu koordinaciju vezanu uz situaciju s koronavirusom u Koprivničko-križevačkoj županiji.

– Obavještavamo javnost kako su pristigli rezultati testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzeti tijekom jučerašnjeg dana te je potvrđen jedan novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom, a riječ je o kontaktu ranije pozitivne osobe na koronavirus – priopćili su.

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 69 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao za dvije osobe te je s današnjim danom od COVID-19 infekcije izliječeno 17 osoba.

Epidemiološka situacija u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica je stabilna te se uz pomoć stručnog Tima za nadzor i pomoć kojeg je imenovao Županijski Stožer civilne zaštite, nastavlja provođenje svih potrebnih mjera za sprječavanje širenja bolesti COVID-19. Zdravstvenih sustav funkcionira bez poteškoća i u skladu sa svim propisanim mjerama i protokolima, stoji u priopćenju.

S obzirom na liberalizaciju mjera koje su počele u ponedjeljak 27. travnja i omogućile rad poslovnim subjektima koji obavljaju djelatnost trgovine te povećanu aktivnost i okupljanje stanovnika na javnim prostorima, Stožer podsjeća građane kako su i dalje na snazi odluke Stožera civilne zaštite RH kojima su zabranjena javna događanja i velika okupljanja te poziva sve općinske i gradske stožere civilne zaštite na pojačan nadzor svih javnih površina i prostora.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem apelira na stanovnike da i dalje poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 i dalje bila pod nadzorom.

Podsjetimo, na jučerašnjoj konferenciji za medije objavili su kako su na županijskom području zabilježena dva smrtna slučaja povezana s COVID-19 infekcijom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×