19.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUGA ML SJEVER

Uvjerljiva pobjeda ludbreških košarkaša, Virovci tijesno slavili nad Križevčanima, Koprivničanci nadigrali Labradu
U

Petar Zrinski Vrbovec i Virka Virovitica odigrali su 66-64.

Ne propustite

Susreti 2. kola Druge ML Sjever odigrani su prošli vikend.

Košarkaši ludbreškog Grafičara savladali su Bjelovar rezultatom 120-78. Najefikasniji u redovima Ludbrežana bio je Balaško s 27 poena.

U dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima igrali su domaći Radnik i virovski Podravac. Križevčani su tijesno izgubili, bilo je 78-80. Matoić je ubacio 19 za prigorski klub, dok je braća Zadravec s 18 i 22 poena predvodili Virovce.

Koprivničanci su s 89-74 na domaćem parketu dvorane Osnovne škole A. N. Gostovinski nadigrali Labradu 1971 Žurko. Najviše poena, njih 29, postigao je Beljan.

Spomenimo kako su Petar Zrinski Vrbovec i Virka Virovitica odigrali 66-64, dok su utakmice Bjelovara i varaždinske Vindije te Ivančice i Međimurje odgođene zbog samoizolacije igrača varaždinskog i međimurskog kluba.

Također, dio utakmica od prvoga kola nije odigran zbog spomenutih mjera samoizolacije. Grafičar i Podravac imaju maksimalne dvije pobjede, Koprivnica je na omjeru 1-1, kao i križevački Radnik.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×