19.6 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUPER CIJENE, NAJBOLJA PONUDA

Agrokuća – mjesto gdje trebate doći prije Valentinova, čeka vas velika ponuda sjajnih poklona
A

Ljubav se nalazi u Vrtnom centru Agro-kuće. Dobro poznata adresa u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34, pravo je mjesto za kupovinu u mjesecu ljubavi. Očekuje Vas bogata ponuda prigodnih poklona za Valentinovo..

Ne propustite

Iskažite ljubav vječnom ružom

Pripremili su veliku ponudu poklona za Valentinovo, a odabrati možete već od danas. Posebno izdvajaju vječnu ružu, u staklenom zvonu ili dekoriranom aranžmanu. Predstavlja doista jedinstveni poklon. Radi se o pravoj ruži koja je posebnom metodom konzervirana tako da traje. Kupite ju jednom, a predstavlja uspomenu zauvijek. Vrtni centar je jedno od rijetkih mjesta gdje možete pronaći vječnu ružu aranžiranu na ovakav način. S ovim poklonom zasigurno nećete pogriješiti pa Vas pozivaju da ih što prije posjetite.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mnoštvo artikala povodom Valentinova

Odaberite onu pravu iz mnoštva crvenih ruža, a tu su i neizostavni buketi, flower boxovi, ukrasne kutijice, okviri za fotografije, prigodno aranžirani darovi i još mnogo više.

Svakog tjedna u Vrtnom centru dobivaju i novu pošiljku svježih biljaka za unutarnji i vanjski prostor. Izdvojeno je mnoštvo lončanica koje također mogu poslužiti kao poklon za Valentinovo. Jaglaci i ciklame dolaze direktno iz vlastite proizvodnje Agro-kuće d.o.o.. Hit artikl su i aranžirani jaglaci za Valentinovo…

Dođite u Vrtni centar Agro-kuće d.o.o. i odaberite. Mali dio ponude pogledajte u galeriji fotografija.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Redovna izvještajna skupština

FOTO Društvo Naša djeca iz Virja bogatim programom proslavilo Majčin dan

Društvo „Naša djeca“ Virje uz prigodni program i redovnu izvještajnu Skupštinu čestitalo je mama njihov dan te proslavilo 70....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×