SUPER CIJENE, NAJBOLJA PONUDA

Agrokuća – mjesto gdje trebate doći prije Valentinova, čeka vas velika ponuda sjajnih poklona

Ljubav se nalazi u Vrtnom centru Agro-kuće. Dobro poznata adresa u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34, pravo je mjesto za kupovinu u mjesecu ljubavi. Očekuje Vas bogata ponuda prigodnih poklona za Valentinovo..

10:40h
0
Iskažite ljubav vječnom ružom

Pripremili su veliku ponudu poklona za Valentinovo, a odabrati možete već od danas. Posebno izdvajaju vječnu ružu, u staklenom zvonu ili dekoriranom aranžmanu. Predstavlja doista jedinstveni poklon. Radi se o pravoj ruži koja je posebnom metodom konzervirana tako da traje. Kupite ju jednom, a predstavlja uspomenu zauvijek. Vrtni centar je jedno od rijetkih mjesta gdje možete pronaći vječnu ružu aranžiranu na ovakav način. S ovim poklonom zasigurno nećete pogriješiti pa Vas pozivaju da ih što prije posjetite.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mnoštvo artikala povodom Valentinova

Odaberite onu pravu iz mnoštva crvenih ruža, a tu su i neizostavni buketi, flower boxovi, ukrasne kutijice, okviri za fotografije, prigodno aranžirani darovi i još mnogo više.

Svakog tjedna u Vrtnom centru dobivaju i novu pošiljku svježih biljaka za unutarnji i vanjski prostor. Izdvojeno je mnoštvo lončanica koje također mogu poslužiti kao poklon za Valentinovo. Jaglaci i ciklame dolaze direktno iz vlastite proizvodnje Agro-kuće d.o.o.. Hit artikl su i aranžirani jaglaci za Valentinovo…

Dođite u Vrtni centar Agro-kuće d.o.o. i odaberite. Mali dio ponude pogledajte u galeriji fotografija.

 

čitam...