21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PANDEMIJA

U Đelekovcu cijepljeno više od 600 stanovnika iz dvije općine
U

Načelnica Sirutka uputila je zahvale županijskom Stožeru na odličnoj organizaciji punkta.

Ne propustite

U Društvenom domu u Đelekovcu danas se cijepilo 660 stanovnika općina Đelekovec i Drnje. Punkt za cijepljenje posjetio je zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko križevačke županije Ratimir Ljubić, kojeg je dočekala načelnica Štefica Sirutka.

Sirutka je uputila zahvale županijskom Stožeru na odličnoj organizaciji punkta i svemu što čine kako bi se suzbila epidemija koronavirusa. Načelnik Ljubić zahvalio je svima koji sudjeluju u zahtjevnoj, ali iznimno uspješnoj organizaciji cijepljenja, a posebno zdravstvenim djelatnicima. S obzirom na trend povećanja broja oboljelih, građane je ujedno pozvao na oprez i pojačane napore u pridržavanju mjera epidemiološke prevencije kako bi se ograničilo širenje koronavirusa.

Dosadašnja organizacija svih punktova protekla je bez ikakvih problema te u skladu sa standardima, a sljedeći punktovi su sutra u Koprivnici, u subotu u Križevcima te sljedeći tjedan u Rasinji i Kloštru Podravskom. Također, razmatraju se planovi za cijepljenje prosvjetnih djelatnika i zaposlenika u velikim gospodarskim subjektima pri čemu će dinamika cijepljenja i dalje ovisiti o zaprimljenim količinama cjepiva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ugovor na dvije godine

Podravka Vegeta potpisala novo pojačanje, u Koprivnicu stiže brončana reprezentativka

Podravka Vegeta priprema se za polufinale Kupa sredinom svibnja u Poreču, no ujedno i radi kadrovske "križaljke" za sljedeću...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×