13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijska TZ predstavila nove brošure za turiste
Ž

Ne propustite

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila je dvije nove promidžbene brošure za turiste koji će dolaziti u Podravinu i Prigorje.

Jedna je namijenjena turistima koji će ovaj dio Hrvatske obilaziti biciklima, a druga sadržava informacije o prirodnim posebnostima, rekao je Zdravko Mihevc, direktor TZ naše županije:

-Za bicikliste smo napravili brošuru Dojdi s biciklinom, u kojoj su biciklističke rute i prijedlozi alternativnih pravaca na kojima mogu vidjeti likovne galerije, vjerske objekte, vinske ceste i druge posebnosti ovog kraja, a druga je nazvana Dojdi vu prirodu i sadrži informacije o 14 zaštićenih spomenika prirode u našoj županiji kao što su Veliki Pažut, Mali Kalnik, Đurđevački peski i druge lokacije.

Županijsku TZ je izdavanje 6000 turističkih brošura koštalo 31 tisuću kuna, a uskoro će biti tiskane i na engleskom, njemačkom te talijanskom jeziku. U njima će stranim turistima uz nabrojeno biti predstavljena i ugostiteljska ponuda naše županije, najznačajnija događanja, muzeji, galerije i druge posebnosti. Predstavljena je i redizajnirana web stranica županijske TZ, na kojoj će posjetitelji moći na 33 strana jezika doznati pojedinosti o Koprivničko-križevačke županije.

– Ovo je peta nadopuna promotivnih materijala županijske Turističke zajednice i u skladu je s prethodnim izdanjima te nastojanjem da vizualni identite zadržimo prepoznatljivim i u budućnosti. Boje i format brošura su neuobičajeni i vjerujem da će biti vrlo uočljive na turističkim sajmovima i turističkim uredima, a siguran sam da i količinom informacija o posebnostima Podravine i Prigorja odskaću od konkurencije – rekao je Antonio Grgić, vlasnik tvrtke Pikant marketing koja je osmislila vizualni izgled brošura.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×