24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROBLEMI UOČI MAKSIMIRA

Trojica slavenaša u samoizolaciji, Lulić ozlijeđen, a tribine se otvaraju samo za one s covid putovnicama
T

Damian Van Bruggen, Gonzalo Gamarra i Torles Knoll nalaze se u samoizolaciji kao kontakti osobe zaražene koronavirusom. 

Ne propustite

Tri dana ostala su nogometašima Slavena Belupa do početka novog prvenstva. Već smo napomenuli kako imaju čast otvoriti sezonu kod aktualnog prvaka Dinama, no priliku da u petak istrče na Maksimiru neće imati trojica igrača. Naime, prema pisanju Sportskih novosti, Damian Van Bruggen, Gonzalo Gamarra i Torles Knoll nalaze se u samoizolaciji kao kontakti osobe zaražene koronavirusom.

S obzirom na to, trener Dean Klafurić ne može na njih računati u prvom kolu, baš kao ni na Karla Lulića, koji ima problema s ozljedom lakta. Pritom treba naglasiti kako Nijemac Knoll ne bi svejedno mogao igrati protiv Dinama, jer vuče suspenziju iz prošle sezone. Njegov izostanak vjerojatno predstavlja i najveću glavobolju treneru, jer se Van Bruggen i Gamarra vrlo vjerojatno ne bi ni našli u početnom sastavu.

Kada smo se već dotakli sveprisutnog virusa, napomenimo kako je HNS donio odluku o povratku navijača na tribine. Stadioni diljem Hrvatske bit će otvoreni punim kapacitetom, no na njih će moći ući samo oni s covid putovnicama. Drugim riječima, na koprivnički Apaš može se natiskati više od tri tisuće gledatelja, no tako nešto je teško očekivati, s obzirom na to da se i u stara vremena na tribinama rijetko kad našlo dvije tisuće zaljubljenika u koprivničkog prvoligaša.

Kako god bilo, lijepa je to vijest za one cijepljenje, dok će svi oni preostali, a koji su u većini, nogomet i dalje pratiti putem malih ekrana. Sukladno s tom odlukom, iz Slavena Belupa su obavijestili kako ove sezone neće prodavati godišnje karte, već samo jednokratne ulaznice za svaku utakmicu posebno.

Također, poslali su poruku i članovima, odnosno onima koji to tek žele postati. Kažu da se članstvo može obnoviti u prostorijama kluba, od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a svaki član dobit će člansku iskaznicu, prigodan poklon prilikom učlanjenja, popust od 10% na kupovinu suvenira kluba, besplatan ulaz na dvije domaće utakmice te kalendar kluba. Cijena članarine za punoljetne osobe je 60 kuna, a za umirovljenike i djecu do 18 godina 40 kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Udruga Sjever Mladih

FOTO Stotinjak mladih čistilo Šodericu, Nikola Kovačec: Želimo potaknuti komunikaciju, druženje i igru

Udruga "Sjever Mladih" jučer je održala akciju čišćenja jezera Šoderice. Naime, jezero Šoderica nalazi se na zaštićenom području Regionalnog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×