12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DIVLJA ŽIVOTINJA U PRIGORJU

FOTO/VIDEO Simba, tigar o kojemu piše cijela Hrvatska, stigao u Križevce, Budin: Uživa u prirodnom okruženju
F

Putovao je s Hvara.

Ne propustite

Tigar Simba, čini se, zaključio je svoj put od Hvara do Križevaca. Podsjetimo, fotografija tiga na brodu Jadrolinije, zatvorenog u kavez te prekrivnog ceradom, obišla je internet. Utvrđeno je kako je s njime putovao Zlatko Budin iz Križevaca, jedan od rijetkih uzgajivača tigrova u Hrvatskoj, koji od 1993. godine uzgaja sibirske tigrove.

– Ne želim davati nikakve izjave, vi pišite što hoćete. Ne pratim medije, mislim da budete sve doznali na vrijeme – kazao je za Telegram pa prekinuo razgovor.

No na vlastitom Facebook profilu objavio je kako je Simba stigao u njegov dom.

Simba junior odmara i uživa u prirodnom okolišu, Univerzum, Mliječna staza, planet Zemlja, Europa, Hrvatska, Križevci, Gornje Vine 2 – stoji u jučerašnjoj Budinovoj objavi.

Fotografijama je dodao i video, napisavši kako “Simba junior upoznaje Simbu seniora.”

– Simba uživa u prirodnom okruženju, Univerzum, Mliječna staza, planet Zemlja, Europa, Hrvatska, Križevci, Gornje Vine 2 – napisao je danas uz još jednu fotografiju.

Svjedočanstva putnika trajekta

Podsjetimo, Slobodna Dalmacija prenijela je svjedočanstva putnika s trajekta na kojemu je s Hvara prema Splitu u nedjelju tigar plovio. Čovjek, koji je kazao da je iz Križevaca, navodno se nije odvajao od prikolice u kojoj se Simba nalazio. Na pitanja putnika što životinja ovdje radi i je li bio kod Garifula, odnosno Ivan Gospodnetića – vlasnika zoološkog vrta iznad grada Hvara – davao je dvojake odgovore. Jednima je govorio kako je bio na Hvaru jer ga je iznajmio jedan hotel, a drugima da je vodio tigricu na parenje, no kraju je Simba postao novi stanovnik Prigorja.

Foto: Zlatko Budin Facebook
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×