23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HNL SJEVER

Podravac putuje favoriziranim Ždralovima, Križevčani nakon ispadanja iz Kupa dočekuju Bjelovar, a Koprivnica kolo zaključuje s Međimurjem
P

Sve parove drugoga kola pogledajte u nastavku.

Ne propustite

Iako se isprva nije niti trebala igrati, utakmicom Koprivnice i Papuka kompletirano je prvo kolo Treće HNL Sjever. Podsjetimo, sastav trenera Čikovića slavio je s visokih 5:2 na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

Pet ogleda započet će u subotu u 17 sati, dok će onaj između Međimurja i Koprivnice krenuti u nedjelju, u 17.30 sati. Kada smo ih već spomenuli, recimo kako su Međimurci, koji su u trećeligaško društvo upali ispadanjem iz Druge HNL, prvenstvo otvorili slavljem nad Viroviticom. Susrest će se, dakle, sastavi koji su pobjednički krenuli s natjecateljskom sezonom.

Virovski Podravac prošlu je sezonu izvukao u samoj završnici, prepustivši odlazak u niži rang đurđevačkom Graničaru. Nisu se Virovci, dakle, baš proslavili, kao ni protekli vikend kada su čak sedam puta čupali loptu iz mreže koju su onamo spremili igrači znatno pojačanog Bjelovara koji, u odnosu na prošle sezone, cilja sami vrh. Bjelovarčani su, podsjetimo, jedna od dviju ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske županije koje se natječu u ovome rangu. Druga je, naravno, Mladost, klub iz Ždralova koji je praktički doktorirao ligu o kojoj pričamo, više je puta osvojivši. No, i ondje su manje ili veće turbulencije nerijetke. Ipak, nakon otvarajućeg remija s Varteksom, i dalje im pripada status favorita protiv virovskog kolektiva.

Križevački Radnik bio je blizu produžetaka u pretkolu Hrvatskog kupa. Međutim, iskusni su gosti predvođeni trenerom Harijem Vukasom u završnici izbacili sastav trenera Dražena Kemenovića. Prigorci se, stoga, mogu fokusirati na Treću HNL kojom su prošle sezone plovili iznimno uspješno. Upravo će im spomenuti Bjelovar na travnjaku domaćeg Gradskog stadiona biti prvi protivnik nakon što su s 1:4 nadigrali Rudar i uzeli prvi trobod.

Zanimljivo je što se, evo, i treći put vraćamo na Bjelovar. Ovoga puta u kontekstu ludbreške Podravine koju su iz nacionalnog Kupa izbacili nakon udaraca s bijele točke. Bilo kako bilo, i Ludbrežani se, poput Križevčana, sada mogu posvetiti prvenstvu i sve misli usmjeriti na gostovanje u Varaždinu, kod Varteksa. Ne sumnjamo kako se nadaju da će gostovanje biti uspješnije od domaćeg poraza od Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Ostale parove drugoga kola pogledajte u nastavku.

Treća HNL Sjever, 2. kolo, 28. kolovoza, 17 sati:

Mladost – Podravac
Radnik Križevci – Bjelovar
Papuk – Rudar
Polet – Virovitica
Varteks – Podravina
Međimurje – Koprivnica / nedjelja, 17.30 sati

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Loše prošao

Usamljeni 80-godišnjak javio se mladoj ženi na oglas za vezu, “izmuzli” su iz njega skoro 9000 eura

Jedan usamljeni 80-godišnjak postao je žrtvom prijevare nakon što se javio na oglas iza kojeg je stajao trojac s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×