14 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sportske igre mladih Saveza Alpe Jadran u županiji u rujnu 2016. godine
S

Ne propustite

U prostorima Županije u ponedjeljak, 29. lipnja održan je sastanak o organizaciji budućih sportskih igara mladih Saveza Alpe Jadran, čije je domaćinstvo prihvatila Koprivničko-križevačka županija.

Sastanak je otvorio zamjenik župana Ivan Pal, a prisustvovali su mu predstavnici županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković i Sonja Šafar i Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek.

Na sastanku su definirani rokovi u pripremi projekta, koji bi se krajem godine trebao prijaviti na natječaj u sklopu programa Erasmus +. Nositelj projekta bit će Zajednica sportova u partnerstvu s organizacijama iz regija članica Saveza Alpe Jadran. Planirani termin održavanja sportskih igara je 14. – 16. rujna 2016.

Dogovarale su se i pojedinosti oko provedbe projekta „Find your energy – move yourself” u kojem je Zajednica sportova u suradnji sa Županijom partner. U sklopu istog se u austrijskom Ferlachu od 18. do 25. srpnja održava sportski kamp na kojem će sudjelovati mlade košarkašice iz Koprivničkih Brega.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×