12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRANSFORMACIJA

Ovo je najslađi video ikad! Zamorac Roki puno se napričao tijekom svojeg prvog tretmana uljepšavanja, nećete ga prepoznati kako sada izgleda
O

oki brbljavac, napričali smo se ko pravi frendovi - napisala je Danijela na svom Facebok profilu, a video je odmah dobio brojne lajkove i komentare. 

Ne propustite

Kućni ljubimci ovih su dana pojačano u medijskom fokusu te se raspravlja o tome kakav tretman zaslužuju imati unutar obitelji u kojima žive. Ono što je neizbježno je da o njima valja voditi brigu, hraniti ih i osigurati im normalne uvjete života.

Jedna od onih koja se svakodnevno susreće s kućnim ljubimcima i zadužena je da njihovi životi budu još kvalitetniji i ljepši je Koprivničanka Danijela Pavlović. Ona se u svom salonu za šišanje pasa otkako ga je otvorila unazad dvije godine susrela sa stotinama različitih pasmina, a osim pasa, kod nje po svoju dozu ljepote dolaze mačke, zečevi, a povremeno i zamorci.

Dugodlaki zamorac Roki danas je imao svoj prvi termin u Danijelinom studiju, a tijekom cijelog tretmana doslovno se ‘nije gasio’ i neprestano se glasao preslatkim tonovima.

– Roki brbljavac, napričali smo se ko pravi frendovi – napisala je Danijela na svom Facebook profilu, a video je odmah dobio brojne lajkove i komentare.

Zamorac Roki danas je dobio kompletan tretman uključujući kupanje šamponom, šišanje i feniranje.

– Imam ionski fen koji radi tiho da se životinje ne uplaše. Rokiju nije smetalo, činilo se da baš uživa u svojim minutama pažnje. Zamorci su inače pravi brbljavci, a on se danas bome sa mnom napričao. Doma je otišao zadovoljan i namirisan, a zadovoljan je i oduševljen bio i njegov vlasnik koji se, kad ga je ugledao onako uređenog, ugodno iznenadio – rekla je Danijela koja se veseli svakoj novoj mušteriji u svom salonu i tretira ih s puno brige i ljubavi.

– Ljudi dovode zamorce i zečeve, pogotovo dugodlake, koji žive u stanu na podrezivanje dlake, kupanje, rezanje noktiju jer im to često bude samima previše komplicirano za odraditi, a neki se niti ne usude. Oni sami si mogu očistiti glavu, ali neke dijelova tijela na kojima se skupljaju tjelesne izlučevine si ne mogu doseći pa dolaze k meni na svojih sat do dva uljepšavanja – ispričala nam je Danijela.

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×