TRANSFORMACIJA

Ovo je najslađi video ikad! Zamorac Roki puno se napričao tijekom svojeg prvog tretmana uljepšavanja, nećete ga prepoznati kako sada izgleda

oki brbljavac, napričali smo se ko pravi frendovi - napisala je Danijela na svom Facebok profilu, a video je odmah dobio brojne lajkove i komentare. 

14:44h
0
Foto: facebook

Kućni ljubimci ovih su dana pojačano u medijskom fokusu te se raspravlja o tome kakav tretman zaslužuju imati unutar obitelji u kojima žive. Ono što je neizbježno je da o njima valja voditi brigu, hraniti ih i osigurati im normalne uvjete života.

Jedna od onih koja se svakodnevno susreće s kućnim ljubimcima i zadužena je da njihovi životi budu još kvalitetniji i ljepši je Koprivničanka Danijela Pavlović. Ona se u svom salonu za šišanje pasa otkako ga je otvorila unazad dvije godine susrela sa stotinama različitih pasmina, a osim pasa, kod nje po svoju dozu ljepote dolaze mačke, zečevi, a povremeno i zamorci.

Dugodlaki zamorac Roki danas je imao svoj prvi termin u Danijelinom studiju, a tijekom cijelog tretmana doslovno se ‘nije gasio’ i neprestano se glasao preslatkim tonovima.

– Roki brbljavac, napričali smo se ko pravi frendovi – napisala je Danijela na svom Facebook profilu, a video je odmah dobio brojne lajkove i komentare.

Zamorac Roki danas je dobio kompletan tretman uključujući kupanje šamponom, šišanje i feniranje.

– Imam ionski fen koji radi tiho da se životinje ne uplaše. Rokiju nije smetalo, činilo se da baš uživa u svojim minutama pažnje. Zamorci su inače pravi brbljavci, a on se danas bome sa mnom napričao. Doma je otišao zadovoljan i namirisan, a zadovoljan je i oduševljen bio i njegov vlasnik koji se, kad ga je ugledao onako uređenog, ugodno iznenadio – rekla je Danijela koja se veseli svakoj novoj mušteriji u svom salonu i tretira ih s puno brige i ljubavi.

– Ljudi dovode zamorce i zečeve, pogotovo dugodlake, koji žive u stanu na podrezivanje dlake, kupanje, rezanje noktiju jer im to često bude samima previše komplicirano za odraditi, a neki se niti ne usude. Oni sami si mogu očistiti glavu, ali neke dijelova tijela na kojima se skupljaju tjelesne izlučevine si ne mogu doseći pa dolaze k meni na svojih sat do dva uljepšavanja – ispričala nam je Danijela.