1.3 C
Koprivnica
Petak, 22. studenoga 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pripremite druga jela

Evo kako iskoristiti šunku, jaja i meso koji su ostali na obilnoj uskršnjoj trpezi
E

Od Uskrsa je ostalo puno kuhanih jaja, šunke, mesa i ostale hrane? Nikako je nemojte bacati već od ostataka napravite nova jela.

Ne propustite

Kuhanim jajima uklonite ljusku, nasjeckajte ih na komadiće i napravite salatu zajedno s šparogama, rajčicom, kukuruzom, komadićima pečenog mesa i tjesteninom.

Od ostataka šunke možete napraviti slane palačinke – ispecite klasične palačinke, pa ih namažite sirnim namazom, dodajte šunku, ribani sir, zarolajte i zalijte vrhnjem za kuhanje. Ispecite 15-ak minuta na 200°C.

Ako vam je ostalo pečenog ili kuhanog krumpira, napravite krokete. Krumpir usitnite, dodajte brašno, krušne mrvice, jaje, mlijeko i začine. Oblikujte krokete i pržite ih u ulju ili ispecite u pećnici ako želite malo zdraviju verziju, piše Večernji list.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Martinovki

Ove subote očekuje vas još jedna Vinilija, idealno mjesto za ljubitelje ploča, stripova i knjiga

Koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova, poznatiji kao Vinilija, ove će subote 23. studenog imati svoje 26 izdanje. Na ovaj...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×