12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven protiv Šibenika bez Kokalovića i Marasa
S

Ne propustite

100302-kokalovic-mElvis Kokalović i Alen Maras u nedjelju su u Splitu kažnjeni žutim kartonima. Kako im je to treća javna opomena, obojica važnih obrambenih igrača propustit će subotnju utakmicu koju Slaven Belupo u Koprivnici igra sa Šibenikom.

Slavenova je momčad u ponedjeljak obavila regeneracijski trening, a u utorak je oba treninga vodio pomoćni trener Pavo Crnac. Glavni trener Zlatko dalić boravi u Francuskoj kao pomoćnik izbornika mlade reprezentacije Hrvatske, u čijem sastavu su i dvojica Slavenovih igrača, Elvis Kokalović i Franjo Tepurić.

U trenažni proces s ostatkom momčadi uključio se Mateas Delić, a u subotu će pravo nastupa imati Drago Papa i Matija Poredski, koji su u Splitu odradili kazne zbog žutih kartona.  Kokalovića bi na poziciji stopera mogao zamijeniti iskusni Dalibor Poldrugač, dok je za lijevi bok obrane logična alternativa Kristijan Čaval.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×