22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKRIVENO LICE KOPRIVNICE

Imate li stare fotografije svojeg kvarta? Sudjelujte u akciji Gradskog muzeja i stvorite digitalni sadržaj koji prikazuje povijest vašeg kvarta
I

Akcija prikupljanja sjećanja u kvartu Miklinovec bit će 14. i 15. srpnja 10:00 do 14:00 sati u Osnovnoj školi Braće Radić

Ne propustite

Muzej grada Koprivnice pokrenuo je program pod nazivom Skriveno lice Koprivnice koji se odvija u koprivničkim kvartovima, a uključuje akcije digitalizacije fotografija, razglednica i predmeta iz privatnih zbirki te prikupljanje priča o pojedinom kvartu.

Podijelite i vi svoja sjećanja, donesite predmete i fotografije za koje mislite da su važni za povijest kvarta, a djelatnici koprivničkog muzeja će ih fotografirati, zapisati priče i snimiti te nakon toga predstaviti na internetskoj stranici Skriveno lice Koprivnice.

Akcija prikupljanja sjećanja u kvartu Miklinovec bit će 14. i 15. srpnja 10:00 do 14:00 sati u Osnovnoj školi Braće Radić gdje će fotografije pregledati etnologinja Vesna Peršić Kovač i povjesničarka umjetnosti Maša Zamljačanec.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×