9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKRIVENO LICE KOPRIVNICE

Imate li stare fotografije svojeg kvarta? Sudjelujte u akciji Gradskog muzeja i stvorite digitalni sadržaj koji prikazuje povijest vašeg kvarta
I

Akcija prikupljanja sjećanja u kvartu Miklinovec bit će 14. i 15. srpnja 10:00 do 14:00 sati u Osnovnoj školi Braće Radić

Ne propustite

Muzej grada Koprivnice pokrenuo je program pod nazivom Skriveno lice Koprivnice koji se odvija u koprivničkim kvartovima, a uključuje akcije digitalizacije fotografija, razglednica i predmeta iz privatnih zbirki te prikupljanje priča o pojedinom kvartu.

Podijelite i vi svoja sjećanja, donesite predmete i fotografije za koje mislite da su važni za povijest kvarta, a djelatnici koprivničkog muzeja će ih fotografirati, zapisati priče i snimiti te nakon toga predstaviti na internetskoj stranici Skriveno lice Koprivnice.

Akcija prikupljanja sjećanja u kvartu Miklinovec bit će 14. i 15. srpnja 10:00 do 14:00 sati u Osnovnoj školi Braće Radić gdje će fotografije pregledati etnologinja Vesna Peršić Kovač i povjesničarka umjetnosti Maša Zamljačanec.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Važno ulaganje

VELIKI PROJEKT Kreće realizacija prve geotermalne elektrane na sjeveru Hrvatske

Pisali smo prošle godine kako su nakon tri godine, Tvrtka Bukotermal u vlasništvu Varaždinske županije i Općine Mali Bukovec...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×