19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
neodgovoran vozač

Napio se i s više od 2,8 promila primio volana, skrivio nesreću pa pobjegao, na kraju je noć proveo iza rešetaka
N

Svojim VW-om prešao je na suprotnu stranu ceste i udario u nadolazeći teretni Volvo

Ne propustite

Na području PU koprivničko-križevačke tijekom utorka zabilježena je jedna prometna nesreća, na sreću bez ozlijeđenih osoba, iako ih je moglo biti ‘zahvaljujući’ neodgovornom, pijanom vozaču.

Ta prometna dogodila se u večernjim satima, oko 20.30, na otvorenom dijelu ceste između Carevdara i Kloštra Vojakovačkog, a glavni krivac bio je 41-godišnjak, koji je vozio VW iako je bio ‘mrtav pijan’. Napuhao je 2,81 promila.

U takvom stanju nije mogao držati volan ravnim te je prešao na suprotnu stranu prometnice i udario u teretni Volvo, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojima je upravljao 52-godišnji vozač. Pukom srećom, ozlijeđenih nije bilo, samo je zabilježena materijalna šteta.

Da stvar bude još gora, pijanac koji je skrivio nesreću, pobjegao je s mjesta događaja, no ubrzo je pronađen. Uhićen je, zbog mjere opreza vozačka mu je privremeno oduzeta na osam dana, no prekršajni postupak tek ga čeka, a nakon njega i znatno stroža kazna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×