12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pod hitno na hitnu

Odlična predstava Kerekesh teatra u nedjelju će nasmijati brojne Ivančane, ulaz je besplatan
O

Počinje u 20 sati u šatoru iza društvenog doma

Ne propustite

Puno zabave, glazbe i smijeha čeka Ivančane ovaj vikend. Naime, već danas na rasporedu su Ivanečki kresovi, koji počinju mimohodom ulicama u 17 sati, nastavljaju se programom na pozornici od 19, nakon čega slijedi zabava uz TS Dangube.

Sutra, pak, u večernjim satima mještane će zabavljati Aquarius band, a prethodno će se svi smijati uz odličnu predstavu Kerekesh teatra “pod hitno na hitnu”. Počinje u 20 sati pod šatorom iza društvenog doma, a ulaz na istu je besplatan.

– Radi se o jednoj od najpoznatijih i najizvođenijih predstava poznatog i popularnog teatra pod vodstvom Jana i Ljubomira Kerekeša te ovom prilikom pozivamo sve mještane Općine Koprivnički Ivanec i sve zainteresirane posjetitelje da dođu pogledati predstavu, te da svi zajedno provedemo ugodnih sat i pol vremena u smijehu i zabavi – poručuju iz Općine.

Osim Jana i Ljubomira Kerekeša, u predstavi glume i ostala poznata lica, poput Darka Janeša, Gorana Košija i Draška Zidara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×