12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven otputovao u Pulu po četvrtu pobjedu u nizu
S

Ne propustite

100416-mujanovic-mIgračima Slavena Belupa smiješi se novo sudjelovanje u europskom natjecanju.

– Prema našim planovima, do kraja prvenstva potrebne su nam tri pobjede za plasman u Europu. No, vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno – rekao je trener Farmaceuta Zlatko Dalić.

Koprivnička momčad u petak je otputovala u Pulu, gdje će u subotu s početkom u 16 sati na Stadionu Uljanik-Veruda odigrati utakmicu 26. kola T-Com Prve HNL s Istrom 1961.

Ozlijeđeni Marčić, Papa i Vojnović te kartonirani Rogulj ne kandidiraju za nastup u Puli, a Purić seli na klupu. Od početka će u obrani krenuti Poldrugač i Čaval na bočnim pozicijama, s tim da će Maras preseliti na stopera.

U veznom redu zaigrat će Nynkeu, na klupu će Gregurina, koji bi mogao ući u nastavku.

100416-dalic-m– Iako nas očekuje čvrsta momčad Istre 1961 koja se bori za opstanak i trebaju joj tri boda, i mi se borimo za Europu, stoga i u Puli idemo na pobjedu. U dobroj smo formi, imamo tri pobjede u nizu, imamo kvalitetu i vjerujemo u sebe – poručuje Dalić.

Zanimljivo je da u domaćim redovima igraju četvorica bivših Farmaceuta. Vratar je Robert Lisjak, u obrani je Hasan Kacić, a u napadu Asim Šehić. Dario Bodrušić trenutno ima status pričuve.

Utakmicu Istre 1961 i Slavena Belupa sudit će Alen Gerek iz Zaboka s pomoćnicima Jurešom i Faletarom.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Pelin – Poldrugač, Kokalović, Maras, Čaval – Nynkeu, Šafarić – Mujanović, Posavec, Delić – Poredski.
TRENER: Zlatko Dalić.

KLUPA: Rodić, Purić, Jakšinić, Gregurina, Jurić, Tepurić.

NEDOSTAJU: Rogulj (tri žuta kartona), Marčić, Papa, Vojnović (ozlijeđeni).

PAROVI 26. KOLA T-COM PRVE HNL (subota, 17. travnja u 18 sati): Istra 1961 – Slaven Belupo (16), Zadar – Inter, Osijek – Rijeka, Croatia-Sesvete – Lokomotiva, Međimurje – Varteks, Dinamo – Zagreb, Karlovac – Cibalia, Šibenik – Hajduk (20,15 – HTV 2).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Varaždinska cesta

Vremešni vozač (73) izlazio autom iz dvorišta preko biciklističke, srušio 67-godišnjakinju i ozlijedio je

Kako obavještava policija, jučer se u Koprivnici na Varaždinskoj cesti dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 73-godišnji vozač. Naime,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×