12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pacijenti izabrali

Na popisu najdoktora u Hrvatskoj jedna liječnica i dvije stomatologinje iz naše županije, D. Glavosek-Kovačić: Stomatologija se hirovito razvija, ovo je veliki poticaj za dalje
N

Sedmu godinu zaredom na popisu se našla Dragica Polančec-Fodor, liječnica obiteljske medicine, a tu je i stomatologinja Nikolina Kuzmić-Šelimber iz Koprivnice

Ne propustite

Devetu godinu zaredom portal najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnica i liječnika po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Radi lakše preglednosti, podijelio je liječnike u dvije kategorije – doktori medicine i doktori stomatologije.

Kako ističu, na temelju iskustava pacijenata stvaraju što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima. Također, zahvaljuju svim pacijentima na trudu u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima.

Na popisu najboljih, već sedmu godinu zaredom, našla se Dragica Polančec-Fodor, koprivnička liječnica obiteljske medicine. Uz nju, na popisu ove godine su i dvije stomatologinje – Nikolina Kuzmić-Šelimber iz Koprivnice te Danijela Glavosek-Kovačić, čija se ordinacija dentalne medicine nalazi u Đurđevcu.

D. Glavosek-Kovačić zahvalila je svim pacijentima i dodala da joj je njihovo zadovoljstvo najveća nagrada.

– Posvećena sam svakom pacijentu i oni su to prepoznali. Ovo priznanje je i poticaj za dalje te se nadam nastavku dobre suradnje u očuvanju i poboljšanju njihovog oralnog zdravlja. Stomatologija se hirovito razvija, polaznica sam raznih mastera, ulažem u cjeloživotno usavršavanje. Prevencija je najbitnija, no tu je i estetika, implantologija, korištenje novih digitalnih platformi – kazala je dr. Danijela Glavosek-Kovačić, čija ordinacija prati svjetske trendove i sadrži najmodernije uređaje.

Pacijenti ističu njezinu toplinu, ljubaznost, profesionalnost i posvećenost svome pozivu, a to se, uostalom, najbolje očituje i u ovom javnom priznanju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×