15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nasilje u obitelji

Dražen poručio bivšoj supruzi Antoniji da joj je kćer ku… baš kao i ona te je udario, ona mu vratila istom mjerom, a sve to gledala djeca
D

Svaki od njih kažnjen je novčano sa 600 eura

Ne propustite

Dražen i Antonija, bivši supružnici iz Koprivnice, na Općinskom sudu kažnjeni su novčano zbog nasilja u obitelji, koje se dogodilo prije gotovo dvije godine u jednoj obiteljskoj kući, i to pred očima dvije maloljetne curice. Pritom je Dražen prvookrivljeni, a Antonija drugookrivljena, iako su identično kažnjeni, odnosno svaki sa 600 eura.

Incident se dogodio u svibnju 2021. godine u večernjim satima, kada su se okomili jedno na drugo, a pritom je Dražen bio prilično vulgaran pri spominjanju kćerke.

– Kćer ti je ku… k’o i ti! – poručio je supruzi, a potom je fizički nasrnuo na istu udarivši je otvorenim dlanom ruke u lice. Ona mu nije ostala dužna, uzvratila mu je istom mjerom, a da stvar bude gora, sve to, kao što smo već naveli, pred očima djevojčica.

Time su bivši supružnici počinili prekršaj kažnjiv po Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji, a glavna rasprava održana je tek 9. ožujka ove godine. Antonija se na njoj nije pojavila, ali je preko pisane obrane još u ožujku 2022. godine navela da joj je zbog svega žao i da se kaje te je zamolila da joj se kazna ublaži, jer je majka četvero djece.

S druge strane, Dražen se pojavio pred sutkinjom, izjavio da se osjeća krivim i priznao sve što se događalo te kobne večeri.

Na temelju svega izrečenog, ali i dostupne dokumentacije, sutkinja je bivše supružnike proglasila krivima i izrekla novčane kazne, koje su ublažene ispod minimalne zakonski zasnovane. Sve to zato što ranije nisu kažnjavani, a i priznali su djela za koja ih se tereti.

U konačnici, nepravomoćnom presudom kažnjeni su sa 600 eura, a svaki mora nadoknaditi i 20 eura paušalnog troška prekršajnog postupka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×